Fungerande logistik ger nöjda kunder

En förutsättning för nöjda kunder är att lagerlogistiken fungerar fullt ut – det har vi stor och bra erfarenhet av. Vi kan bland annat ansvara för att sköta plock och pack, returhantering och förädlingstjänster.

Vi har förtroendet sedan länge att arbeta på lager och terminaler hos många företag, såväl inom tredjepartslogistik som direkt hos varuägare. Inom e-handel har kundkretsen ökat kraftigt de senaste åren. Det beror delvis på branschens tillväxt men också på rekommendationer från kunder som är nöjda med vårt långsiktiga, uthålliga arbetssätt.

Stolt engagemang skapar resultat

En av våra styrkor är våra kompetenta medarbetare och den inställning de har till jobbet: genom att vara noggranna och engagerade skapar de ofta en kvalitet i arbetet som överträffar dina förväntningar som uppdragsgivare.

Medarbetarna är yrkesutbildade inom lager och logistik från Samhallskolan och vet vad som krävs för att arbeta med flöden där tid är en viktig faktor. Många kunder anlitar oss med fint resultat vid personalintensiva moment som styckplock och pack, returhantering och förädlingstjänster.

Det händer ofta att kunder vill anställa vår personal i företaget efter en tid på uppdraget – det ser vi som ett bra kvitto på ett väl utfört jobb, kvalitet och engagemang.

Porträtt man i arbetskläder och hjälm

”När du samarbetar med Samhall kan du få tre eller fyra personer där du annars skulle haft två, och det är klart att fler personer gör större nytta.”

Michael Eng, filialchef på Stena Recycling i Borås.

Processförbättring genom erfarenhet

Spännvidden på våra olika uppdrag har gett oss stor erfarenhet – tack vare den har vi ofta kunnat föreslå nya effektiva lösningar som förbättrat lagerflödet hos våra kunder. Inom e-handel finns många exempel på hur vi har byggt ett förtroende som gjort att vi till slut fått driva hela lagerlogistiken.

Inför ett större samarbete brukar en av våra processpecialister se över arbetsflödet för att garantera att det blir så effektivt som möjligt. När uppdraget startar ansvarar vi för att sätta igång processen och bemanna efter behov.

Många yrkesroller täcker dina behov

Vår räckvidd är svårslagen: vi finns på cirka 600 orter i landet och idag arbetar över 2500 anställda från Samhall med lager och logistik i olika yrkesroller, till exempel:

Chaufför

Driftledare

Administratör

Lagerarbetare

Teamledare

Medvetna e-handelsreturer

Jobbar du med e-handel? Läs vår senaste rapport om branschens utmaningar med returhantering här!

Lägg lagerjobbet på oss

Vill du växa med vår hjälp? Vi är öppna för de flesta samarbeten: förutom vanligt lagerarbete kan vi som tilläggstjänst också erbjuda full outsourcing tillsammans med våra partners inom tredjepartslogistik. Genom våra gemensamma kompetenser och styrkor kan du lämna över logistikhanteringen helt till oss. Kontakta oss genom formuläret nedan.