Om butikstjänster

Du kan få hjälp av oss med allt från städning och varuplock till korghantering och inventering – allt för att kunna fokusera på kärnverksamheten. Vi kan också ta hand om miljön utanför din verksamhet, till exempel hantera kundvagnar och sköta planteringar.

Färdiga paketlösningar som avlastar

Vi vet att butiker, varuhus, köpcentra och handelsplatser har olika behov och anpassar oss efter det. Därför har vi tagit fram smidiga paketlösningar med varierande inriktning. Du kan få hjälp hela dagen – eller bara några timmar om det behövs.

Vi kan bland annat finnas till hands för att:

  • Fronta och inventera varor
  • Tvätta personalkläder
  • Vara servicevärdar
  • Hantera avfall och återvinna internt
  • Tvätta kundkorgar
  • Plocka varor

Extra resurser inom E-handeln?

Behöver du extra resurser för att möta det ökade behovet av varuplock som E-handeln fört med sig? Vi har pålitlig personal som kan hjälpa dig hantera butikens onlinekassar.

Städning baserad på dina behov

Vi har anpassade lösningar för att städa i butiker av alla storlekar. Du kan också komplettera med uppskattade tilläggs­tjänster som golvvård, storstädning, fönsterputs och höghöjds­städning.

Du använder vår städtjänst med rent samvete – den är Svanenmärkt och vi är stolta över att vara ett miljöcertifierat bolag enligt ISO 14001.

Vid ett första möte inför ett uppdrag går vi igenom lokalerna och ser över dina behov. När jobbet sedan startar har vi med oss de maskiner, produkter och annan utrustning som krävs – det behöver du inte tänka på.

Läs mer om våra städtjänster här:

Man putsar fönsterparti

Lokalvård

Vi städar – med yrkesstolthet, kvalitet och glädje

Vi städar i många olika miljöer och för olika typer av verksamheter från industri, kontor och butiker, till offentliga och omsorgsmiljöer.

Vi levererar – med kvalitet

Vårt koncept för butiker har utvecklats och förfinats under lång tid för att det ska passa din vardag som handlare.

Uppföljning och kontroll

Vi strävar alltid efter hög kvalitet och arbetar löpande med uppföljning och kontroller som garanti.

I ständig utveckling

Våra tjänsteutvecklare jobbar konstant med produktförbättring och har koll på det senaste inom branschen för att vi ska kunna ge dig bästa service.

Engagerad och utbildad personal

Vi kan vår sak: tack vare gedigen yrkesutbildning från Samhallskolan och flera påbyggnadsutbildningar är våra medarbetare både engagerade och professionella. Du behöver inte lägga tid på att utbilda eller arbetsleda personalen på uppdrag – det har vi redan tagit hand om.

Vårt koncept för butiker har utvecklats och förfinats under lång tid för att det ska passa din vardag som handlare.

Låt oss avlasta dig

Som handlare kan du ha stor nytta och glädje av Samhalls tjänster inom butiksstädning och servicetjänster. Får vi hjälpa till? Hör av dig till oss genom formuläret nedan och berätta om dina behov!