Om tillverkning och produktion

Vi jobbar med tillverkning och produktion inom i stort sett alla branscher som till exempel fordon, verkstad, elektronik och medtech. Vår kompetens täcker allt från småskalig nischad tillverkning till full produktion.

Betydande leverantör till industrin

Vi har kapacitet att bemanna ett stort antal uppdrag inom industrin – allt från basindustri till högteknologisk tillverkning. Ofta jobbar vi med delmoment som för- & delmontering, avsyning, kittning och kvalitetsarbeten av olika slag.

Inför större samarbeten går våra produktionstekniker igenom hur vi bäst lägger upp arbetet och hur flöde, layout och utrustning ska se ut. Vi bedömer eventuella investeringar och tar fram förslag på kostnader, kravbilder, KPI:er och säkerhet. Uppstarten hanterar vi i projektform.

Certifiering och diplomering garanterar kvalitet

Inom industriproduktion på våra egna uppdrag arbetar vi målmedvetet med att hela tiden utveckla produktiviteten och kvaliteten.

Eget diplomeringsprogram

Vi har ett eget diplomeringsprogram för att certifiera våra uppdrag på kundernas produktionsenheter.

ISO-certifiering

För att kunna garantera kvaliteten på vårt arbete har vi ISO-certifieringar inom flera olika områden.

Vår storlek och personal – din styrka

Med verksamhet på över över 500 orter har vi störst räckvidd i landet. Det gör att du enkelt och snabbt kan samla stora styrkor vid personalintensiv produktion. Våra medarbetare har kort startsträcka och är redo att sätta igång, rustade med yrkesutbildning från Samhallskolan.

Behöver du produktionshjälp?

Vill du ha pålitlig personal till ett specifikt uppdrag på din anläggning eller i din verksamhet? Hör av dig till oss genom formuläret nedan så tittar vi på tänkbara lösningar tillsammans.

När du anlitar oss får du produktivitetsgaranti och full transparens när det gäller pris och kostnader i större projekt eller uppdrag. Dessutom kan vi erbjuda styckprissättning.