Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Malmö
Ansök senast: 2017-04-30

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Marknadsområdet söker nu fyra stycken trainees med placering i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2017-03-31

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av teamwork, servicekänsla och struktur. I samband med att vi centraliserar vår löneavdelning till Linköping så kan du vara en av de löneadministratörer vi söker.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2017-05-01

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av teamwork, servicekänsla och struktur. I samband med att vi centraliserar vår löneavdelning till Linköping så kan du vara den lönespecialist vi söker. Arbetsbeskrivning Som lönespecialist…

Ort: Linköping
Ansök senast: omgående

Samhall kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av utveckling, servicekänsla och struktur. I samband med att de ser över deras ekonomifunktion i Linköping kan du vara en av de nya chefer som de söker.

Ort: Linköping
Ansök senast: omgående

Samhall kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av teamwork, utveckling, servicekänsla och struktur. I samband med att ekonomifunktionen i Linköping ses över kan du vara en av de nya chefer som de söker.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2017-03-31

Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av affärsmässighet, servicekänsla och teamwork – du kan vara den rätta profilen vi söker. Tjänsten är direkt underställd chefen för administration på ekonomiavdelningen.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2017-03-31

Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av affärsmässighet, servicekänsla och teamwork – Du kan vara den rätta profilen vi söker! Tjänsten är direkt underställd kreditchefen på Ekonomiavdelningen.

Ort: Luleå
Ansök senast: 2017-03-28

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu två områdeschefer tjänster med placeringsort Luleå. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Västerås
Ansök senast: 2017-04-04

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Till distrikt Västerås söker vi nu två områdeschefer med placering i Västerås. Tjänsten är första linjens chef, direkt underställd affärschef.

Ort: Falun
Ansök senast: 2017-04-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en områdeschef för tjänster med placering i Falun. Distriktet har ca 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i Dalarna. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Ludvika
Ansök senast: 2017-04-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en områdeschef för tjänster med placering i Ludvika. Distriktet har ca 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i Dalarna. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Malmö
Ansök senast: 2017-04-02

Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Malmö söker nu en områdeschef som drivs av ett kund- och personalfokuserat arbete. Tjänsten är första linjens chef med placering i Malmö.

Ort: Halmstad
Ansök senast: 2017-04-02

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Halland söker nu en områdeschef med placering i Halland. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Visby
Ansök senast: 2017-04-12

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Sörmland/Gotland söker nu en affärschef med placering på Gotland. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.