Rätt person på rätt plats

Vi har fler än 25 000 kompetenta medarbetare – alla med någon form av funktionsnedsättningar. Det är pålitliga och uppskattade kollegor som varje dag utför viktiga arbetsuppgifter ute hos våra kunder.

Hos oss hittar du hängivna yrkesutbildade medarbetare. Var och en bidrar på arbetsmarknaden genom att vi matchar dem med rätt arbetsuppgifter. Varje dag utför de ett arbete hos våra kunder och visar att de är pålitliga och uppskattade kollegor. Hos oss på Samhall har de fått utrymme att växa i sina yrkesroller och många av dem är redo för nya utmaningar – som att börja ett nytt jobb. Det gör att vi kan möta rekryteringsbehov inom många olika områden.

”Samarbetet med Samhall har lett till att medarbetarnöjdheten har ökat med ungefär 300 procent.”
Marcus Sandén, hotelldirektör, Nordic Choice Hotels.

Det här hjälper vi till med

Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt medarbetare till rätt arbetsuppgifter. Det ger hållbara lösningar som alla vinner på. Genom våra effektiva rekryteringsprocesser sparar du dessutom mycket värdefull tid eftersom vi tar ett helhetsansvar och finns med längs hela vägen genom att löpande följa upp så det fungerar bra för dig och din nya medarbetare. Vårt jobb är att få människor och företag att växa. Vår målsättning är att du är nöjd och får rätt person på rätt plats.

Så kan en rekryteringsprocess hos oss se ut

Inventering av behov

Presentation av passande kandidater

Introduktionspraktik med vald kandidat under cirka 2–4 veckor där Samhall står för lön och försäkringar

Samordning av kontakt med Arbetsförmedlingen vid behov av ev. lönebidrag

Uppföljning med dig och din nya medarbetare

Kompetensutveckling av dig som arbetsgivare inom inkluderade ledarskap.

”I samarbetet med Samhall får jag en dedikerad rekryterare som vet vilka behov jag har och kan attrahera rätt personer bland sina medarbetare.”
Marie Hindriksson, Attendo.

Inkluderande rekrytering som skapar affärsnytta

Vi tror att du är en arbetsgivare som både ser affärsnyttan med social hållbarhet och vill bidra till att skapa en mer inkluderande och hållbar arbetsmarknad som speglar samhället i stort. Genom att rekrytera från Samhall kan ni som företag aktivt bidra till att bryta utanförskap och öka mångfalden på just ert företag.

Samhall är en kunskapspartner inom social hållbarhet. Till våra återkommande kunder erbjuder vi regelbundet olika aktiviteter som företagsfrukostar, workshops och nätverksmöten på tema social hållbarhet och mångfald.

Andra sätt att anlita oss

Välkommen att kontakta oss

Om du ska rekrytera är du varmt välkommen att diskutera dina behov med oss. Hör av dig genom formuläret nedan så ser vi tillsammans över vilka lösningar som kan passa.