Samhall – vårt erbjudande

Våra erbjudanden

Vi har konkurrenskraftiga tjänster inom bland annat städ, tvätt, tillverkning, logistik och Facility Management. Det är vi inte ensamma om. Men till skillnad mot våra konkurrenter levererar vi också ett oslagbart mervärde genom den nytta och funktion vi fyller för kunder, medarbetare och inte minst samhället: vi gör helt enkelt varandra bättre.

Stort tjänsteutbud och branschlösningar med hög kvalitet

Vi är stolta över vårt stora utbud av tjänster: vi täcker allt från service och bemanning inom städ, tvätt och omsorg till fastighetsskötsel, logistik och tillverkning.

Med utgångspunkt i din verksamhet gör vi jobbet genom den arbetsform som passar bäst: som färdig branschlösning, genom entreprenad eller rekrytering. Vi vill ha en aktiv dialog för att fånga upp hur vi kan ta hand om dina utmaningar och utveckla verksamheten – både din och vår.

Hos oss går hög kvalitet och hjärta hand i hand. Vi ska alltid leverera vad du har förväntat dig – och gärna mer.

Ser du kompetensen hos våra medarbetare? Det gör vi.

Tänk den resa som många av våra medarbetare fått göra: från att länge stå utanför arbetsmarknaden till att bli vald för att man levererar bättre än andra. Den utvecklingen bidrar du till när du anlitar oss.

Vi ser talang och matchar rätt: tack vare den unika Samhallmetoden hittar vi jobb som möter individens kompetens och uppdragets arbetskrav. På det sättet får vi snabbt ut medarbetare i passande roller och genom erfarenheten de får blir de allt mer efterfrågade på arbetsmarknaden – en positiv spiral.

Våra medarbetare är självklara, stolta ambassadörer för Samhall. När de går ut på uppdrag är de väl rustade genom yrkesutbildning i vår egen Samhallskola och ofta flera vidareutbildningar.

Ett hållbart samarbete av stort värde

Vi ser oss som Sveriges viktigaste företag och serviceleverantör: genom vår verksamhet levererar vi en kombination av nytta och funktion som ingen annan kommer i närheten av.

När du anlitar våra medarbetare gör du skillnad. För samhället, individen och din verksamhet. Du skapar en betydelsefull vardag för någon som stått utanför arbetsmarknaden under lång tid. Välj oss, inte bara för att vi är bra. Utan för att vi gör varandra bättre.

Du ska vara stolt. Det är vi. Var med och utveckla Sverige – varmt välkommen till Samhall.

Våra erbjudanden

Fyra sätt att arbeta med Samhall

Erbjudande

Butikstjänster

Butikstjänster

Samhall kan spela en viktig roll som partner och serviceleverantör i butik, köpcentrum och handelsplatser. Vi är idag en av Sveriges största leverantörer av städ och har redan många kunder inom handeln.

Erbjudande

Fastighetstjänster

Vi vårdar din investering

Fastighetstjänster

Var rädd om din fastighet. Ett väl omhändertaget inre och yttre ger en trivsam miljö för besökaren.

Erbjudande

Facility Management

Till din service

Facility Management

Samhall skräddarsyr tjänsteinnehållet utifrån en behovsanpassad helhetslösning.

Erbjudande

Lager och logistik

Vi får det att funka

Lager och logistik

Våra kunder inom lager & logistik är transport- och distributionsföretag, tredjepartslogistikföretag och varuägare som driver sin egen lagerlogistik, tex e-handelsföretag.

Erbjudande

Omsorgstjänster

Vi avlastar din personal

Omsorgstjänster

God vård kräver både kunskap och hjärta. Men det är svårt att hinna med allt. Låt vårdpersonalen ägna sig åt det de är bäst på – låt Samhall avlasta er med resten.

Erbjudande

Rekrytering

Rätt person på rätt plats

Rekrytering

Att rekrytera genom Samhall ger en unik möjlighet för Sveriges arbetsgivare att rekrytera medarbetare med yrkeskompetens.

Erbjudande

Städtjänster

Vi städar – med yrkesstolthet, kvalitet och glädje

Städtjänster

Vi städar i många olika miljöer och för många olika typer av verksamheter från industri, kontor, butiker, skolor, trapp till offentliga och omsorgsmiljöer.

Erbjudande

Tillverkning och produktion

Lång erfarenhet, gedigna resurser

Tillverkning och produktion

Samhall har egen industriproduktion inom områdena mekanik/plast, elektronik, kablage samt Q-montering. Inom dessa områden levererar vi till ett flertal branscher.

Erbjudande

Tvättjänster

Vårt rena nöje att sköta

Tvättjänster

Samhall erbjuder ett flertal tjänster inom tvätt och utför tvätt på beställning till både företag och kommuner. Har ditt företag eller verksamhet behov av tvättjänster? Vi hjälper dig!