Samhall – vårt erbjudande

Vårt erbjudande

Vi har konkurrenskraftiga tjänster inom bland annat städ, tvätt, service och Facility Management. Det är vi inte ensamma om. Men till skillnad mot våra konkurrenter levererar vi också ett oslagbart mervärde genom den nytta och funktion vi fyller för kunder, medarbetare och inte minst samhället: vi gör helt enkelt varandra bättre.

Stort tjänsteutbud med hög kvalitet

Vi är stolta över vårt stora utbud av tjänster: vi täcker allt från service och bemanning inom städ, tvätt och omsorg till fastighetsskötsel, logistik och tillverkning.

Med utgångspunkt i din verksamhet gör vi jobbet genom den arbetsform som passar bäst: som färdig branschlösning, genom entreprenad eller rekrytering. Vi vill ha en aktiv dialog för att fånga upp hur vi kan ta hand om dina utmaningar och utveckla verksamheten – både din och vår.

Hos oss går hög kvalitet och hjärta hand i hand. Vi ska alltid leverera vad du har förväntat dig – och gärna mer.

Ser du kompetensen hos våra medarbetare? Det gör vi.

Tänk den resa som många av våra medarbetare fått göra: från att länge stå utanför arbetsmarknaden till att bli vald för att man levererar bättre än andra. Den utvecklingen bidrar du till när du anlitar oss.

Vi ser talang och matchar rätt: tack vare den unika Samhallmetoden hittar vi jobb som möter individens kompetens och uppdragets arbetskrav. På det sättet får vi snabbt ut medarbetare i passande roller och genom erfarenheten de får blir de allt mer efterfrågade på arbetsmarknaden – en positiv spiral.

Våra medarbetare är självklara, stolta ambassadörer för Samhall. När de går ut på uppdrag är de väl rustade genom yrkesutbildning i vår egen Samhallskola och ofta flera vidareutbildningar.

Ett hållbart samarbete av stort värde

Vi ser oss som Sveriges viktigaste företag och serviceleverantör: genom vår verksamhet levererar vi en kombination av nytta och funktion som ingen annan kommer i närheten av.

När du anlitar våra medarbetare gör du skillnad. För samhället, individen och din verksamhet. Du skapar en betydelsefull vardag för någon som stått utanför arbetsmarknaden under lång tid. Välj oss, inte bara för att vi är bra. Utan för att vi gör varandra bättre.

Du ska vara stolt. Det är vi. Var med och utveckla Sverige – varmt välkommen till Samhall.