Partykungens vd Joel Svensson berättar om samarbetet med Samhall.

– Samhalls medarbetare fungerar lika bra om inte bättre än våra anställda på Partykungen. Jag skulle absolut rekommendera Samhall för andra e-handelsföretag, säger Joel Svensson. 

Faktum är att Joel Svensson startade sitt företag för att kunna ge sin mamma ett arbete. Hon har en autismspektrumdiagnos, och hade varit arbetslös i flera år när Joel bestämde sig för att dra igång Partykungen. Nu är det tio år sedan, och Joels mamma har fått många arbetskamrater som också tidigare haft svårigheter att komma in på arbetsmarknaden av liknande skäl.

Hela vår personalpolitik bygger idag på det här tankesättet. Vi tror att vi kan bidra till medarbetarnas utveckling och att de kan bidra till vår.

Joel Svensson, vd Partykungen.

– Hela vår personalpolitik bygger idag på det här tankesättet. Vi tror att vi kan bidra till medarbetarnas utveckling och att de kan bidra till vår, säger Joel Svensson.

Partykungen har sedan tidigare fått många utmärkelser för sin verksamhet, både inom e-handelsbranschen och för sin företagskultur.

– Jag tror vi är ett bra exempel på hur ett företag kan arbeta med människors förmågor, utveckla dem och få medarbetarna att göra ett fantastiskt jobb, säger Joel Svensson.