Städning efter ditt behov

Vi gör rent från golv till tak och kan även hantera allt från entrémattor till större saneringsarbeten. Förutom vanlig städning täcker vår erfarenhet golvvård, storstädning, fönsterputs och höghöjdsstädning. Vi arbetar i de flesta miljöer: från kontor, shoppingcenter och skolor till vårdenheter, trapphus och hotell.

Olika verksamheter har olika behov, bland annat beroende på miljö – därför anpassar vi koncept, insats och tid efter det.

Vår styrka: välutbildad personal och unik räckvidd

Närvarande, noggranna och tillgängliga: vår städkår är en av Sveriges bäst yrkesutbildade tack vare Samhallskolan och flera påbyggnadsutbildningar. Närmare 9000 medarbetare i vår kompetenta personalstyrka står redo att få göra rent hus – den kapaciteten är vi ensamma om.

Med verksamhet från Kiruna till Ystad på över 600 orter i landet kan vi städa just där din verksamhet finns.

Två personer städar konferenslokal

”Vi ställde höga krav i upphandlingen. Det skulle vara en prisvärd lösning som gav goda resultat och det har Samhall kunnat leva upp till.”

Eva-Marie Strandh, lokalvårdschef på Malmö universitet.

På miljövänligt uppdrag med hög kvalitet

Du anlitar oss med rent samvete: vi är väldigt stolta över att vår städtjänst, inklusive golvvård, är Svanenmärkt och miljöcertifierad genom ISO 14001. För att garantera de högt ställda miljökraven som det innebär arbetar vi:

  • ständigt med att effektivisera transporter
  • med att mäta hur mycket kemprodukter vi använder
  • noggrant med att dosera rengöringsmedel rätt

Hög städkvalitet och kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Därför använder vi oss av den nordiska standarden INSTA 800 eller Samhalls egen modell för kvalitetsuppföljning för att genom mätning och uppföljning ständigt förbättra vår insats.

Gedigen erfarenhet skapar trygghet

Vi startar över 100 större städuppdrag varje år. Det har gett oss värdefull erfarenhet och förståelse för dina utmaningar och frågor som kund. För att underlätta vid uppstart har vi därför personal som ägnar sig helhjärtat åt att leda arbetet.

Med våra väletablerade processer, resurser och verktyg garanterar vi att uppdraget blir lyckat.

Hur går vi vidare?

Om du går i städtankar, kontakta oss så ser vi tillsammans över hur vi bäst möter ditt verksamhetsbehov. Vid ett första möte går vi sedan igenom ytorna och vilka passande lösningar som finns. När jobbet sedan startar har vi med oss de maskiner, produkter och annan utrustning som krävs – det behöver du inte tänka på. Hör av dig till oss genom formuläret nedan!