Anlita Samhall

Vi utför jobbet som det passar bäst för ditt företag: som färdig branschlösning, genom entreprenad eller rekrytering. Vi är stolta över vårt stora utbud av tjänster och ser fram mot en dialog om hur vi tar hand om just dina utmaningar. Läs mer om våra erbjudanden här.

Två arbetare på ett lager håller i paket med färgpennor.

Rekrytering

Att rekrytera genom Samhall ger en unik möjlighet för Sveriges arbetsgivare att rekrytera medarbetare med yrkeskompetens.

Person stryker kläder

Tvätt och textilservice

Samhall erbjuder ett flertal tjänster inom tvätt och utför tvätt på beställning till både företag och kommuner.

Medarbetare på Samhall i utemiljö som arbetar med grenarna på ett träd.

Fastighetstjänster

Var rädd om din fastighet. Ett väl omhändertaget inre och yttre ger en trivsam miljö för besökaren.

Person i skyddsglasögon som använder en maskin.

Tillverkning och produktion

Samhall har egen industriproduktion och levererar till ett flertal branscher.

Person går med en vagn, i vagnen står kaffekoppar.

Servicetjänster

Samhall skräddarsyr tjänsteinnehållet utifrån en behovsanpassad helhetslösning.

Person som jobbar inom äldrevården tittar in i kamran och håller armkrok med en vårdtagare.

Omsorgsnära tjänster

God vård kräver både kunskap och hjärta. Men det är svårt att hinna med allt. Låt vårdpersonalen ägna sig åt det de är bäst på – låt Samhall avlasta er med resten.

Person på ett lager som håller i kartonger med kattmat.

Lager och logistik

Våra kunder inom lager & logistik är transport- och distributionsföretag, tredjepartslogistikföretag och varuägare som driver sin egen lagerlogistik, tex e-handelsföretag.

Person städar golvet i en butik med en skurmaskin.

Butikstjänster

Samhall kan spela en viktig roll som partner och serviceleverantör i butik, köpcentrum och handelsplatser.

Person putsar fönster

Lokalvård

Vi städar i många olika miljöer och för olika typer av verksamheter från industri, kontor och butiker, till offentliga och omsorgsmiljöer.

Samhallnyttan

Vi vågar påstå att vi är Sveriges viktigaste företag därför att vi kombinerar samhällsnytta, kundnytta och medarbetarnytta på ett sätt som ingen annan kommer i närheten av. Som kund får du hängiven arbetskraft samtidigt som ni skapar en betydelsefull vardag för människor som stått utanför arbetsmarknaden under lång tid. Det är en hållbar affär. Tillsammans med våra kunder bryter vi utanförskap och bidrar till ett mer hållbart Sverige. Vi kallar det för Samhallnyttan.

Rätt medarbetare för er

Tack vare vår unika matchningsprocess Samhallmetoden hittar vi rätt medarbetare till rätt arbetsuppgift. Våra medarbetare är yrkesutbildade och vi garanterar att jobbet möter individens kompetens men också uppdragets arbetskrav.

Rekrytera våra medarbetare

Om du skulle vilja rekrytera en av våra medarbetare blir ingen gladare än vi. Det är precis det vårt uppdrag går ut på – att ge mångfald till den ordinarie arbetsmarknaden. Läs mer om rekrytering.

Söker du jobb på Samhall?

Varje dag utför våra medarbetare viktiga och meningsfulla arbetsuppgifter hos våra kunder över hela landet. Här kan du läsa mer om hur du får jobb på Samhall, och vad det innebär att jobba hos oss.