Hoppa till innehåll
Samhall

Mycket inom industrin går på automatik. Hör av er till oss när det inte gör det

Sortera, förpacka och montera… Även om mycket automatiseras, så har de flesta industrier manuella moment i produktionen. Här kan du läsa mer om varför just vi på Samhall är rätt partner när det gäller att ta över era manuella moment.

Specialiserad utbildning

Våra medarbetare går både utbildningar och arbetsförberedande program som är skräddarsydda för att utveckla de färdigheter som krävs för specifika jobb, inklusive de som innefattar manuella moment. Genom dessa program kan vi utveckla både kompetens och effektivitet i våra uppgifter.

Starkt stöd och uppföljning

Våra medarbetare får kontinuerligt stöd från sina handledare och chefer, vilket säkerställer att de kan hantera sina uppgifter effektivt och få hjälp när det behövs. Denna ständiga feedbackloop bidrar till att maximera produktiviteten och anpassa arbetsuppgifterna efter individens kapacitet.

Motivation och engagemang

Samhalls uppgift är att skapa meningsfulla och utvecklande arbeten för personer med funktionsnedsättning. Många av våra medarbetare har tidigare befunnit sig långt bort från arbetsmarknaden, vilket skapar stor motivation att arbeta och bidra till samhället. Med oss skapar ni både affärsnytta och samhällsnytta.

Rätt person för rätt uppgift

Vi har lång erfarenhet av att skapa arbetsmiljöer som är anpassade till de enskilda behoven hos våra medarbetare. Det innebär att vi effektiviserar arbetsprocesserna genom att matcha de unika förmågorna hos varje arbetstagare med rätt uppgifter.

Ökad lönsamhet

Människor med funktionsnedsättning bär med sig erfarenheter och perspektiv som andra saknar. Det tillför inte bara värdefull kunskap till ert företag. Det är också något som kan vara lönsamt visar den amerikanska rapporten ”Getting to Equal: The Disability Inclusion Advantage”. Företag som jobbar aktivt med inkludering av personer med funktionsnedsättning har 28 procent högre omsättning, dubbelt så hög nettointäkt och 30 procent högre vinstmarginal än företag som inte gör det.

Vi har resurserna som krävs

Med verksamhet på över 500 orter har vi störst räckvidd i landet. Våra medarbetare har kort startsträcka och är redo att sätta i gång, rustade med yrkesutbildning från Samhallskolan.

Egna verkstäder ökar flexibiliteten

Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att hitta den bästa lösningen. Detta kan innebära att våra medarbetare arbetar i era lokaler, vilket möjliggör en smidig integration av våra tjänster med er verksamhet. Vi har också egna specialanpassade verkstäder och produktionsanläggningar. Dessa lokaler är utrustade med nödvändig teknik och anpassningar för att säkerställa att vi kan utföra arbetsuppgifterna effektivt och säkert.

Kontakta oss – vi hjälper dig.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig. Föredrar du kontakt via telefon så hittar du uppgifter på vår kontaktsida.

Två medarbetare på Beneli skrattar på jobbet. De bär vita rockar och skyddsnät på huvudet.

Hållbarhet på alla plan när monteringen togs hem från Kina

bild på en kvinna som arbetar vid ett arbetsbord i en lagerlokal.

Noggrannhet är avgörande för Steelwrist

Porträtt av superentreprenören Christian Runius som håller upp sin tvålpump.

Vi monterar, kvalitetstestar och packar