Den 8 mars, på internationella kvinnodagen, tog Samhalls vd, Sara Revell Ford emot utmärkelsen ”Diversity Employer Gold”. Utmärkelsen delas årligen ut av rekryteringsföretaget Women Ahead för att uppmärksamma arbetet med ökad mångfald och jämställdhet bland svenska företag.  

– Vi är glada och stolta över den här utmärkelsen. Den är ett bevis på hur viktigt jämställdhet, mångfald och inkludering är för oss på Samhall, säger Sara Revell Ford, vd för Samhall.

Vi försöker hela tiden utvecklas och bli bättre, så det är roligt att arbetet uppmärksammas.

Sara Revell Ford, vd för Samhall.

Utmärkelsen baseras på hur stort ansvar företagen tar för ökad diversifiering inom sin organisation och motiveringen förklarar varför valet i år föll på Samhall: ”Samhall har med målmedvetenhet och genom ett långsiktigt strategiskt arbete, passion och stort engagemang arbetat för en organisation där värderingar, inkludering, mångfald och jämställdhet genomsyrar hela företaget”.

– Det här är en del av dna:t i vårt uppdrag och i våra grundläggande värderingar, och som vi också arbetar stenhårt med för att det ska prägla all vår verksamhet. Vi försöker hela tiden utvecklas och bli bättre, så det är roligt att arbetet uppmärksammas, säger Sara Revell Ford.