Industriproduktion

Vi har lång erfarenhet av kvalificerad produkttillverkning. Vår breda kunskap inom området gör att vi kan erbjuda våra kunder del- och helhetslösningar inom olika teknikområden, där även produktutveckling ingår.

De tillverkningsområdena vi är verksamma i är mekanik/plast, elektronik, kablage samt Q-montering. Inom dessa områden levererar vi till ett fler branscher bl.a. automotiv, medtech, verkstadsindustri och elektronikindustri.

Hög kompetens och certifieringar

Vår personal har hög kompetens inom flera områden och vi arbetar målmedvetet för att öka vår produktivitet och kvalitet.

Vår storlek och finansiella stabilitet ger dig som kund nya och bättre möjligheter.

Vi är självklart certifierade enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och ISO/TS 16949:2009. Vissa enheter är också certifierade enligt kundernas egna kvalitetssystem och önskemål (exempelvis TIF).

Eget diplomeringsprogram

Utöver detta har vi även vårt eget diplomeringsprogram, SAT (Samhalls Arbetssätt Tillverkning), där vi certifierar våra produktionsenheter och arbetar med ständiga förbättringar. Vi kan skräddarsy lösningar utifrån kundernas behov och vår målsättning är att bygga långsiktiga partnerskap, där vår storlek och finansiella stabilitet ger dig som kund nya och bättre möjligheter.

Intresserad? Klicka här för att kontakta oss!