Samhalls tvättjänster

Tvätt- och textilservice

Har din verksamhet behov av tvätt- och textilservice? Samhall erbjuder ett flertal tjänster inom dessa områden. Vi utför tvätt på beställning till både företag och kommuner. Vi utför även lagning, märkning, inplockning i skåp etc.

Vi har tvätterier på många orter i Sverige, lång erfarenhet och stor kapacitet.

Genom att anlita Samhall är du inte bara garanterad en leverans som uppfyller dina förväntningar. Mervärdet för dig som kund är samhällsnyttan och en hängiven personal som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Våra medarbetare är ofta människor som befunnit sig allra längst bort från arbetsmarknaden men som genom Samhall matchas utifrån sina egna förutsättningar till rätt jobb – och med mycket nöjda kunder som resultat.

Våra tvätterier:

  • Erbjuder funktionsanpassade lösningar för olika miljöer
  • Klarar de höga krav som sjukvården ställer
  • Arbetar målmedvetet med miljö- och kvalitetsfrågor
  • Är miljö- och kvalitetscertifierade
  • Kemikalier väljs utifrån den som har minst negativ inverkan på miljön
  • Produkterna vi levererar ska förädlas till den grad som kunden kräver, vilket betyder att de ska kunna användas direkt utan krav på ytterligare behandling

Vi har tvätterier på många orter i Sverige, lång erfarenhet och stor kapacitet för att smidigt avlasta såväl kontor, industri, sjukhus, kommuner och privatpersoner. Vi tvättar allt från arbetskläder till hushållstvätt. Vår uppgift är att se till så att dina textilier alltid är rena och snygga. Därutöver har vi en omfattande verksamhet där vi tvättar moppar för våra egna städuppdrag och åt externa kunder.

Beroende på verksamhetens omfattning, hämtas smutstvätt och levereras ren tvätt med lämplig tidsintervall. Detta kan vara från varje dag för våra största kunder, till en gång per månad för de minsta. Vår distribution utförs av egna chaufförer alt. inhyrda åkerier. Chauffören är vår representant och har fått utbildning i tvätthanteringsfrågor.

Använd kontaktformuläret nedan för ett skräddarsytt förslag på hur Samhall kan hjälpa din verksamhet med tvätt- och textilservice.

Intresserad? Kontakta oss!