Lager, logistik & tillverkning – Branschlösning

Våra kunder inom lager & logistik är transport- och distributionsföretag, tredjepartslogistikföretag och varuägare som driver sin egen lagerlogistik, tex e-handelsföretag. Tillsammans med dem har vi samlat på oss många års erfarenhet av att bidra till effektiva logistiklösningar i alla delar av lagerflödet.

Det brukar vara en särskilt bra idé att anlita Samhall i de delar som är personalintensiva. Dit hör exempelvis styckplock och pack, returhantering och samtliga förädlingstjänster som förekommer på ett lager och ibland också i en terminal. Vi har god kunskap i de färdigheter som krävs för att arbeta med tidskritikiska flöden inom exempelvis e-handel och har många uppdrag, stora och små, där vi genom vår noggrannhet, processkompetens och vårt engagemang ofta uppnår en kvalitet som överstiger kundens egna mål. Inom e-handel finns fler exempel där vi driver hela lagerlogistiken för våra kunder.

Det brukar vara en särskilt bra idé att anlita Samhall i de delar som är personalintensiva.

Betydande leverantör inom industrin

Samhall är även en betydande leverantör av branschlösningar mot svensk industri. Uppdragen sträcker sig allt från basindustrin till högteknologisk tillverkning. Ofta jobbar vi inom våra kunders stödprocesser inom för- & delmontering, kittning, samt kvalitetsmontering.

Större samarbeten inleds ofta med att någon av våra processpecialister, tillsammans med kund, designar flöden som i effektivitet är bättre än befintliga lösningar. Flöden som vi sedan implementerar och bemannar. Dessa lösningar har i många fall blivit affärskritiska för våra kunders framgångar.

Kunskap och engagemang är de två främsta skälen till varför vi lyckas så bra i våra bemannade lösningar inom lager & logistik.

Exempel på tjänster vi erbjuder inom Lager & logistik

  • Chaufför
  • Driftledare
  • Administratör
  • Lagerarbetare inkl. truckförare
  • Teamledare
  • Maskinoperatör
  • Montör
  • Kvalitets- och miljökoordinator
Intresserad? Kontakta oss!

Relaterade kunder

IAC
Panduro Hobby
SweProd
Volvo Personvagnar
inkClub
Aditro Logistics
produktfordon i rörelse/dag
medarbetare