Kablagetillverkning för Volvo

Volvo Personvagnar

Volvo Personvagnar sökte i början av 1990-talet en prisvärd, snabb och trogen leverantör av dragkablage. Dialogen mellan kund och beställare låg i fokus, likaså en minimal felmarginal trots kort ledtid och snabba leveranser. Lotten föll på Samhall. Personalen visade engagemang, var trogna sin arbetsroll och framför allt var Samhall konkurrenskraftiga, lyhörda och flexibla.

Idag arbetar cirka 100 samhallanställda i lokalerna i Söderhamn. En siffra som under de två sista åren två-dubblats på grund av ökade leveranser.

”Samhall är konkurrenskraftiga, lyhörda och flexibla, vilket gett oss det samarbete vi önskat.”

Samarbetet är en långlivad historia. Idag, mer än tjugo år senare monterar Samhalls personal närmare 120 000 dragkablage varje år. Till det tillkommer leveranser av komponenter för olika specialfordon, så som polisbil och ambulans, och inte minst – elbilen.

– Vi hade erfarenhet av Samhall sedan tidigare, så någon tvekan över att vi inte skulle bli nöjda fanns inte – trots höga krav och liten felmarginal. Samhall är konkurrenskraftiga, lyhörda och flexibla, vilket gett oss det samarbete vi önskat, säger Patrik Gustavsson, Inköpare Volvo Personvagnar.

 

Vi tillverkar
dragkablage/år
Sysselsätter
Samhallanställda