Ikea

På Ikea i Malmö menar man att Samhall är ett professionellt företag som levererar enligt avtal och i konkurrens med andra. Dessutom är samarbetet lyckat i det avseendet att det ligger i Ikeas värderingsgrund att hjälpa företag som Samhall att fullfölja sitt uppdrag.

– Jag rekommenderar verkligen att samarbeta med Samhall för deras professionalitet och leveranssäkerhet, säger Katarina Ek, kundrelationschef på Ikea i Malmö.

Kombinationen professionalitet och värdegrund gör Samhall till en uppskattad samarbetspartner. Men det är inte fråga om välgörenhet; Samhalls erbjudande sker i konkurrens med andra företag. Och samarbetet är uppskattat.

”Ibland i det dagliga ser Samhall behov som vi själva inte hunnit upptäcka. Då kommer de med förbättringsförslag.”

– Anledningen att jag gärna rekommenderar andra företag att använda Samhall som samarbetspartner är de är så professionella. Dessutom lyckas de utveckla oss och att utmana oss till att bli bättre, hävdar Katarina.

Samhall grädden på moset

– Ibland i det dagliga ser Samhall behov som vi själva inte hunnit upptäcka. Då kommer de med förbättringsförslag och det uppskattar jag väldigt mycket, säger Katarina Ek.

Mikael Persson, gruppchef Logistik på Ikea Malmö håller med.

– Samhall gör ett stort jobb för oss. Allt vi inte hinner med fixar de och det gör exempelvis att vi har ett skinande hus här. De är grädden på moset skulle vilja säga, menar Mikael.