Allt om Visa vägen

Gå till visavägen.se

Många personer med funktionsnedsättning befinner sig i ett utanförskap långt ifrån arbetets gemenskap. Samtidigt vet vi att det finns arbetsgivare och eldsjälar runt om i arbetslivet som gör fantastiska insatser och står för ett nytänkande när det gäller att öppna dörrar och ta bort trösklar till arbetsmarknaden. Sedan 2008 har Visa vägen-priset delats ut till just dessa hjältar.

Vad är Visa vägen?

Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sitt eget företags bästa.

Visa vägen-priset arrangeras av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för människor med funktionsnedsättningar och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden. Priset går till de företag och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, istället för vad de inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en människas funktionsuppsättningar. Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sitt eget företags bästa.

Visavägen.se

På Visa vägen-sajten hittar du allt om Visa vägen. Här kan du

  • nominera kandidater
  • hitta alla nyheter om Visa vägen
  • läsa om talare och juryn
  • se filmer om Visa vägen

Gå till visavägen.se

Årets gala äger rum den 18 november på Södra Teatern i Stockholm och du nominerar din kandidat, antingen dig själv eller någon annan på visavägen.se. Sista datum för nominering är den 30 september 2015.