”Våra olikheter gör att vi jobbar bra tillsammans”

På Aditro Logistics i Jönköping är det inte enbart lagerhållning och distribution som äger rum. Sedan ett par år har verksamheten med att fylla displayer med varor för dagligvaruhandeln ökat markant.

Aditro Logistics och Samhall

– Det har på kort tid skett en stor förändring i branschen. Från att handlarna tidigare själva fyllde på varor blev det sedan vanligare att leverantörer hade eget folk som reste runt för att skylta och fylla på med nytt, säger Fredrik Nygren på Aditro Logistics.

Olikheterna stärker arbetet

– I dag gör vi i stället allt sådant här. Handlaren får alltså färdigladdade ställ till sin butik och försäljningen kan fortsätta utan avbrott. Det gör att omsättningen ökar på de varor som exponeras.

Rose-Marie Hammarnäs är anställd av Samhall och har jobbat på Aditro Logistics i lite drygt två år. Hon trivs väldigt bra.

– Alla vi som jobbar här är så olika. Det är det som gör att vi jobbar så bra tillsammans. Ibland när jag går och handlar ser jag varor som jag själv har packat. Det är roligt att det blir så snyggt.

En långsiktig och stabil partner

– I dag har vi uppemot sjuttio anställda hos Aditro i Jönköping och nästan lika många på anläggningen i Borås. Vi är inget vanligt bemanningsföretag utan en långsiktig, stabil och kompetent partner till företag som har rätt attityd till Samhalls uppdrag och som vill utvecklas tillsammans med oss, säger Samhalls Toni Davidsson

Fredrik Nygren håller med;

–Vi blir absolut mer konkurrenskraftiga genom samarbetet med Samhall. De har personal som trivs på jobbet och som tar ansvar för en tjänst som passar perfekt i vårt utbud.

Se kommentarer

Relaterade kunder

Aditro Logistics