Skillnaden gör vi tillsammans!

I dag har Veckans Affärer utsett Sveriges 16 mäktigaste kvinnliga samhällsförändrare, och på en fin fjärdeplats placerar sig Samhall. Visst, det är förvisso mitt namn som står angivet men det är inte jag som förändrar samhället, det gör Samhall. Därför vill jag ta tillfället i akt och lyfta de som sällan får stå i rampljuset, men som i det tysta, dag ut och dag in, gör ett otroligt bra arbete. Våra 24 000 medarbetare.

I dag har Veckans Affärer utsett Sveriges 16 mäktigaste kvinnliga samhällsförändrare, och på en fin fjärdeplats placerar sig Samhalls vd Monica Lingegård.

Vi är Sveriges viktigaste företag och det ska vi vara även i framtiden.

Varje dag möter jag personer inom Samhall som gjort en resa och som tagit sig från ett utanförskap till anställning. Jag blir lika imponerad varje gång jag får ta del av deras historier och lyssna till vad de åstadkommit. Det är i de berättelserna som jag hämtar min motivation och det är i de berättelserna som Samhall verkar. Vi ser möjligheter och funktion där andra kanske ser problem och hinder.

Utmärkelsen från Veckans Affärer är ett kvitto på att vi gör en skillnad och att arbetet vi utför aldrig får upphöra. I dag får vi en klapp på axeln, och det förtjänar vi, men vårt arbete får inte sluta där. Vi måste alltid försöka utvecklas och på en arbetsmarknad under ständig förändring, är det vårt ansvar att hitta nya vägar in på arbetsmarknaden och erbjuda våra medarbetare utvecklande arbetsuppgifter. Vi är Sveriges viktigaste företag och det ska vi vara även i framtiden.

Avslutningsvis vill jag tacka alla medarbetare för arbetet ni utför och för den energi ni sprider. Tillsammans skapar vi ett mer inkluderande samhälle och det tycker jag vi ska vara stolta över.

Undertecknad,
Monica Lingegård, vd Samhall

Se kommentarer