Mer om Facility Management
Kontakta Marie eller läs mer om Facility Management

Vi beskrev på mötet Samhalls uppdrag, vad vi gör, vilka som jobbar hos oss, och vart vi finns. Företagets representanter blev mycket intresserade och imponerade av dels Samhalls storlek, omfattning av servicetjänster vi utför och att vi finns etablerade och utför service åt kunder på över 200 orter i Sverige.
Vid slutet av mötet såg jag att de blivit mer intresserade av Samhall som företag men det kändes ändå som att något fattades, som gjorde att man inte riktigt kände fullt förtroende för oss. Jag ställde då frågan:

”Vad är er största oro med att se Samhall som leverantör av de efterfrågade tjänsterna här på ert kontor?”

– Vad är er största oro med att se Samhall som leverantör av de efterfrågade tjänsterna här på ert kontor?
Svaret blev uppriktigt och rakt:
– Ja, man har ju faktiskt undrat vad är det egentligen för Pellejönsar som kommer att vara här varje dag då. Är de handikappade, sitter någon i rullstol eller hur vet vi att de som kommer hit faktiskt kan utföra den service vi efterfrågat och handlat upp?
När vi skildes åt hade vi visat vår hela 1,45 min långa film ”Vi är Samhall” samt även fått berätta om hur vi matchar rätt person till rätt uppdrag hos våra kunder, att det är något unikt som Samhall står för och som gör att vi faktiskt redan innan kan veta att ”rätt person är på rätt plats för att utföra rätt saker, på rätt plats i rätt tid” i vår uppdrag.
Det kändes så bra, att öppet lägga upp ämnet fördomar på bordet och prata igenom det. Tänk vad mycket fördomar vi skulle kunna lösa upp om fler gjorde som detta företag. Och tänk så många fler som skulle kunna utvecklas genom meningsfullt arbete.
Så, hur har dina fördomar sett ut; hur tänker du när du hör ”Samhall”?

Marie Hansson

Marie HanssonArbetar som: Ansvarig för utveckling och konceptualisering av Facility Management Services samt strategisk affärsutveckling av FM för Sveriges viktigaste företag: Samhall AB.
Ålder: 52 år
Bor: Snart i nytt hus vid Magnarps vackra strand i Skåne
Intressen: Personlig utveckling, golf, skidor, resor, familj och vänner
Om 10 År: har jag äntligen gjort en klassiker, varit på Kebnekaise, varit i Nepal och vandrat samt fått ett litet hav av härliga barnbarn!
Övrigt: Nyfiken, tävlingsinriktad, reslysten, ansvarsfull, driven.