Marcus håller ordning och reda på lagret

Samhall-medarbetaren Marcus Persson gillar att ha koll och är bra på att hitta lösningar – problem är till för att lösas, ingenting är omöjligt. Det här gäller både på arbetsplatsen vid Permobils lager i Birsta och i klättrarföreningen han är engagerad i.

Marcus Persson

Ordning bland backar och lagerhyllor

Som samordnare vid Permobils lager hanterar Marcus och hans kollegor 1500 pallplatser med 2500 olika artiklar. Marcus ansvarar för inventeringar, saldon och att skapa rutiner för ett effektivt arbetssätt. Hans känsla för att ha koll på många olika saker samtidigt kommer till sin rätt här. Utan denna kontroll blir det lätt rörigt när det kommer till lager-och logistikarbete.

– 99,5% är den siffra vi uppnår i andelen rätt packade artiklar. Det är rätt bra va?, konstaterar han.

Marcus jobbar i ett sammansvetsat gäng på ca 20 personer och säger att han stortrivs.

Lever för klättring och alla får vara med!

Även om det finns möjlighet att klättra på lagerhyllor på jobbet är gaffeltrucken att rekommendera. Annat är det på fritiden. Marcus klättrar nämligen i berg och är engagerad i föreningen Expedition Altitud, som utgår från att alla kan klättra – här finns inga hinder, bara möjligheter. Föreningen välkomnar den som har ett funktionshinder och klättringen anpassas utifrån varje persons möjligheter.

– Det spelar ingen roll om du är blind eller saknar fungerande ben, med rätt insatser kan alla ta del av någon sorts klättring och komma ut i naturen, säger Marcus.

Se kommentarer