Trainee sökes för ledarskapsprogram i Skåne

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Marknadsområdet söker nu fyra stycken trainees med placering i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad.

Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker Dig, nyligen utexaminerad från högskola/universitet och som är i början av sin karriär, som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.

Programbeskrivning

Traineeprogrammet varar under ett år. Under denna tid skall Du genomgå såväl utbildningar inom tex ledarskap och arbetsmiljö, som arbeta aktivt i ett operativt ledarskap. Du kommer att ingå i en grupp om fyra stycken trainees som skall följas åt under detta år och ha en mentor på din arbetsplats. Syftet med programmet är att Du efter detta år skall vara redo att anta utmaningen som områdeschef, dvs första linjens chef, i Ditt distrikt. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Vi vill att Du ska vara med och lära dig att utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i team med andra områdeschefer för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du kommer att få lära dig att arbeta affärsmannamässigt gentemot kund och affär och därmed se till all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Du kommer också att få möjlighet att säkerställa att verksamheten har god arbetsmiljö och nöjd kund.

Du ska lära dig att utveckla Dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du kommer också att få coacha Dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter i utrekryteringssyfte och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Önskvärda kvalifikationer

  • Bachelor inom tex ekonomi, management, leadership for sustainability som Du avslutat nyligen
  • Vi tror också att Du har tidigare yrkeserfarenhet inom tex servicebranschen och är van att möta kund

Som person är Du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och tror att Du har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling.  Du ser möjligheter och Du har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är nyfiken på att lära dig arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt.

Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på din egen, distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Visstid 1 år
Anställningsdatum: Höst 2017
Tjänstgöringsgrad: 100%
Befattningens placering: Lund/Malmö/Helsingborg/Kristianstad
Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Vi tar inte emot ansökningar via epost utan vill att du ansöker via nedanstående länk.

Kontaktpersoner

Eva Isell, distriktschef Malmö, 040-38 21 50
Erica Gustavsson, hr-specialist, 040-38 17 96

Fackliga kontakter

Inga Löfgren, Ledarna, 031-337 54 01

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.