Områdeschef till Umeå

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västerbotten söker nu en områdeschef tjänster med placering i Umeå. Distriktet har ca 590 anställda och uppdragen finns på flera orter i Västerbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag.

Arbetsbeskrivning

Som områdeschef i Samhall ansvarar du för medarbetare, kund och drift vilket innebär ett omväxlande och operativt arbete. I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för en god arbetsmiljö. Inriktningen är lokalvård samt fastighetsservice.

För att trivas som områdeschef på Samhall är du inte rädd för utmaningar, du är modig nog att tänka nytt och tycker om att leda verksamheten framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tycker att en av de viktigaste egenskaperna är att kunna skapa och utveckla relationer både med kunder och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, leta praktikplatser och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Kvalifikationer

  • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
  • Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med personalutveckling
  • Goda kunskaper i ekonomi samt vana att använda PC som arbetsverktyg
  • Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper
  • Branschutbildning SRY eller motsvarande utbildning/erfarenhet inom lokalvård samt fastighet är meriterande

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt.

Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Umeå

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.
Sista ansökningsdag: 2017-01-11

Ansök med cv och personligt brev genom att klicka på länken nedan.
Vi beaktar endast ansökningar som inkommer via denna länk.

Kontaktperson

Distriktschef, Lars Jonsson, 070-295 16 29

Fackliga kontakter

Pirjo Andersson, Ledarna, 0920-368 18
Jonny Skogh, Unionen, 0660-796 71
Johnny Schödin, SACO, 060-16 82 03

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Företaget är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.