Områdeschef till Kista

Distrikt Stockholm Nord söker nu en områdeschef som drivs av ett kund- och personalfokuserat arbete. Tjänsten är första linjens chef med placering i Kista.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.

Om tjänsten

Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer, drift och daglig styrning, vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag samtidigt, alltid i nära samarbete med dina kollegor inom distriktet. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och nöjd kund.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Vi söker dig som:

  • har ledarskapserfarenhet med personalansvar
  • har erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
  • har erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
  • lägst har gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper
  • har B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är en person som brinner för ledarskap och har ett affärsmässigt tänk. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt.

Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Vi söker även chefer till vår bemanningspool. I den rollen ingår du i en grupp som i huvudsak kommer att bemanna vakanser under längre perioder. Det förekommer även arbete i olika projekt och med större uppstarter. Då den tjänsten är ambulerande ingår resor både inom distriktet och till närliggande distrikt.

Ansökan och övrig information

Vill du bli en av oss?

Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Kista
Sista ansökningsdag: 2017-01-31

Kontaktpersoner

Affärschef, Madeleine Ekwall, 08-457 46 50
Affärschef, Jens Cialec, 08-602 05 57

Fackliga kontakter

Unionen, Hans Johansson, 08-602 05 07
Ledarna, Anders Lehult, 0176-22 57 31
SACO, Asim Zilic, 021-83 18 20

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.