Områdeschef till Gislaved

Vill du bli Sveriges viktigaste ledare? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Distrikt Jönköping söker nu en områdeschef med placering i Gislaved.

Om tjänsten

Som områdeschef i Samhall ansvarar du för medarbetare, kund och drift vilket innebär ett omväxlande och operativt arbete. Detta är en första linjens chefstjänst direkt underställd affärschef.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar såväl aktivt som operativt för en god arbetsmiljö och nöjd kund.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, kontakta företag i utrekryteringssyfte och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Den vi söker har troligtvis:

  • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
  • Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
  • Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper
  • Gärna branschvana inom lokalvård, service och/eller FM tjänster

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du brinner för ledarskap och har ett affärsmässigt tänk. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål- och resultatinriktat synsätt.

Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och regionens utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%
Befattningens placering: Gislaved
Sista ansökningsdag:  2017-01-15

Vi tar inte emot ansökningar via post eller email  utan ansökan sker via nedanstående länk.

Kontaktpersoner

Charlotte Karlsson, distriktschef, 070-218 73 50
Erica Gustavsson, hr-specialist, 040-38 17 96

Fackliga kontakter

Inga Löfgren, Ledarna, 031-337 54 01
Ilona Szöcs, Unionen, 0470-358 24

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.