Områdeschef till Alingsås (vikariat)

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. Distrikt Sjuhärad söker nu en områdeschef med placering i Alingsås. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag.

Arbetsbeskrivning

Som områdeschef i Samhall ansvarar du för medarbetare, kund och drift vilket innebär ett omväxlande och operativt arbete.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för en god arbetsmiljö.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, leta praktikplatser och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Önskvärda kvalifikationer

  • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
  • Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
  • Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper
  • Erfarenhet från städbranschen är meriterande

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål- och resultatinriktat synsätt.

Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och regionens utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning.
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Befattningens placering: Alingsås
Sista ansökningsdag: 2017-01-20

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev utan ansökan sker via nedanstående länk.

Kontaktpersoner

Alexander Geeson, affärschef, 031-62 78 14
Johanna Petrovic, hr-specialist, 042-16 85 67

Fackliga kontakter

Inga Löfgren, Ledarna, 031-337 51 04
Annki Andersson, Unionen, 0520-47 81 43
Sabina Gustafsson, Saco, 031-337 88 30

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.