Områdeschef för bemannade lösningar till Uppsala/Sala

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu en områdeschef för bemannade lösningar med placering i Uppsala/Sala. Tjänsten är första linjens chef och direkt underställd affärschef.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag.

Om tjänsten

Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer, drift och daglig styrning, vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Du ansvarar för att utveckla dina medarbetare och för att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Vidare arbetar du aktivt med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. I rollen som områdeschef ansvarar du även för att utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Tillsammans med ditt team ansvar du för att bidra till distriktets måluppfyllelse. I ditt uppdrag som områdeschef har du daglig kontakt med både kunder och medarbetare ute på våra uppdrag. Du ser varje medarbetares förmåga och möjlighet att utvecklas.

Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag samtidigt, alltid i nära samarbete med dina kollegor inom distriktet. Kunduppdragen finns i Uppsala och Sala, med omnejd. Du kommer att ha direkt personalansvar för 30-40 medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • har dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar
  • har erfarenhet från att arbeta med personalutveckling
  • har erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
  • gärna har erfarenhet från merförsäljning och att utveckla kunduppdrag
  • erfarenhet från bemanningsbranschen
  • har minst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper
  • innehar B-körkort, tillgång till egen bil är en förutsättning

Vi söker dig som känner stolthet över att göra skillnad på riktigt och som brinner för att få människor att växa genom arbete. Som ledare bidrar du till motivation och arbetsglädje för samtliga medarbetare genom ett öppet och tydligt ledarskap. Vidare är du en person som tycker om att utveckla affärer och kundrelationer.

Ansökan

Vill du bli en av oss?

Ansök här redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig inkludera cv samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten kontakta affärschef Johanna Eriksson-Rundgren 018-17 22 83 eller hr-specialist Mia Kihlberger 08-634 41 75. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Sista ansökningsdag är 15 januari 2017. Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontakter

Hans Johansson, Unionen, 08-602 05 07
Anders Lehult, Ledarna, 0176-22 57 31
Asim Zilic, SACO, 021-83 18 20

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.