Gruppchefer till Östergötland

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Östergötland söker nu tre stycken gruppchefer för utvecklingsanställningar med placering i Norrköping, Linköping och Motala. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag.

Arbetsbeskrivning

Som gruppchef för utvecklingsanställningar på Samhall ansvarar du för medarbetare med visstidsanställning där målet är en anställning hos en annan arbetsgivare. I arbetsuppgifterna ingår både att coacha dina medarbetare i sin utveckling samt ett säljande förhållningssätt till att knyta kontakter med företag och arbetsgivare för att nå målet.

Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Du skapar en god samordning och samverkan mellan Arbetsförmedlingen och Samhall för att lyckas med ditt uppdrag.

Önskvärda kvalifikationer

  • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med personalutveckling
  • Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper
  • B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda och tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga.

Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets utveckling.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsdatum: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Norrköping, Linköping och Motala
Sista ansökningsdag: 2017-02-05

  • Ansök här redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Affärschef, Lotta Kemi, 013-37 33 28
Affärschef, Stefan Fransson, 013-37 34 56

Fackliga kontakter

Unionen, Siwert Ahlm, 013-37 33 26
Ledarna, Anders Lehult, 0176-22 57 31
SACO, Asim Zilic, 021-83 18 20

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.