Gruppchef för UVA till Karlshamn

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Blekinge söker nu en gruppchef UVA med placering i Karlshamn.

Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.

Arbetsbeskrivning

Som gruppchef för utvecklingsanställningar på Samhall ansvarar du för medarbetare med visstidsanställning där målet är en anställning hos en annan arbetsgivare. I arbetsuppgifterna ingår både att coacha dina medarbetare i sin utveckling samt ett säljande förhållningssätt till att knyta kontakter med företag och arbetsgivare för att nå målet. Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten.

Du skapar en god samordning och samverkan mellan Arbetsförmedlingen och Samhall för att lyckas med ditt uppdrag. Du kommer också att vara ansvarig för några kunduppdrag inom våra Bemannade lösningar. Här blir Ditt uppdrag att ansvara och utveckla den dagliga driften med målet nöjd kund och en god arbetsmiljö. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Önskvärda kvalifikationer

  • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
  • Gärna erfarenhet från service eller bemanningsbranschen.
  • Erfarenhet av kunduppdrag och försäljning
  • Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda och tror på människors förmåga till utveckling. Du brinner för ledarskap och för personalutveckling och har ett affärsmässigt tänk. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga.

Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets utveckling.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%
Befattningens placering: Karlshamn
Sista ansökningsdag: 2017-01-25

Ansökan sker via nedanstående länk. Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Kontaktpersoner

Lars Magnusson, distriktschef, 0455-448 62
Erica Gustavsson, hr-specialist 040-38 17 96

Fackliga kontakter

Inga Löfgren, Ledarna, 031-337 54 01
Ilona Szöcs, Unionen, 0470-358 24

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.