Arbetsterapeuter till Helsingborg

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker Dig som vill vara med och utveckla en utredningsenhet i Helsingborg.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för personer som är inskrivna på Arbetsförmedlingen Utredningsplatser inför bedömning av arbetsförmåga tillsammans med en arbetsterapeutkollega. Målsättningen vid bedömning av arbetsförmågan är att finna den arbetssökandes resurser och möjligheter i relation till arbetsuppgift och miljö i syfte att klargöra under vilka förutsättningar den arbetssökande kan uppnå optimal arbetsförmåga i ett framtida arbete. Du kommer att vara med om en spännande uppstart och uppbyggnad av verksamheten.

Du kommer att ingå i gruppen ”Arbetsmarknadstjänster” i Marknadsområde Syd. Tjänsten är direkt underställd AMT-chef.

Önskvärda kvalifikationer

  • Utbildning som arbetsterapeut
  • God kunskap om funktionsnedsättningar
  • Erfarenhet av arbetsförmågebedömningar
  • Ledarerfarenheter är en merit
  • Förmåga av/erfarenhet från att utveckla kundrelationer

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du har ett utåtriktat och serviceorienterat sätt, och är strukturerad och uthållig. Du är lyhörd, trivs med att möta människor och har  förmåga att leda samt är både kommunikativ och pedagogisk i ditt arbetssätt.

Du kommer också att arbeta under eget ansvar vilket kräver en stark drivkraft. Du har en hög förmåga att både prioritera och ta beslut. Du kan arbeta självständigt utifrån ett mål- och resultatinriktad synsätt, samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på arbetsområdets och distriktets utveckling.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%
Befattningens placering: Helsingborg (2 platser)
Sista ansökningsdag: 2017-02-05. Intervjuer sker löpande så vänligen inkom med din ansökan snarast. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att företaget får upphandling via Arbetsförmedlingen.

Vi tar inte emot ansökan via e-post utan ansökan sker via nedanstående länk.

Kontaktpersoner

Anders Hansson, AMT-chef, 040-24 83 28
Erica Gustavsson, hr-specialist, 040-38 17 96

Fackliga kontakter

Inga Löfgren, Ledarna, 031-337 51 04
Ilona Szöcs, Unionen, 0470-358 24

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.