Facility Management – till din service

Som Sveriges största serviceleverantör kan vi ta ett helhetsgrepp om de kringtjänster som din verksamhet behöver för att fungera smidigt: alltifrån städning, arbetsplats- och fastighetsservice till tvätt- och textilservice.

När du anlitar oss får du tillgång till en komplett samling servicetjänster med hög kvalitet, utförda av vår egen utbildade personal. Uppdragens omfattning beror på dina behov – vi täcker det mesta.

Det här tjänsterna erbjuder vi:

  • Inom städning har vi kompletta lösningar för till exempel kontor, lager, butiker och skolor. Inriktningen varierar genom specifika koncept för att passa olika verksamheters behov. Du har också tillgång till flera tilläggstjänster – alltifrån golvvård till flyttstädning.
    Läs mer om våra städtjänster
  • Genom vår fastighetsservice kan du få hjälp med både yttre och inre skötsel. Vi hjälper allt från fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar med att sopa, skotta, sköta planteringar och hantera avfall. Och mer därtill.
    Läs mer om vår fastighetsservice
  • Inom arbetsplatsservice har vi flera väletablerade tjänster som förenklar vardagen, till exempel kontors- och konferensservice, post- och godshantering. Vi har många uppskattade medarbetare med vana att ta emot besökare i receptionen eller vara våningsvärdar
  • Vår tvätt- och textilservice vänder sig till både privata och offentliga verksamheter inom bland annat vård, industri och restaurang. Vi sköter allt från att tvätta arbetskläder till moppar och hanterar alla moment i tvättkedjan – från hämtning och sortering till strykning och avlämning. Vi kan också laga, märka och galga textilier och har flera efterfrågade tilläggstjänster.
    Läs mer om våra tvätt- och textiltjänster

Våra medarbetare – vår styrka

Till din hjälp har du våra egna kompetenta medarbetare: med bra känsla för service och gedigen yrkesutbildning från Samhallskolan blir resultatet garanterat bra. Med över 20 yrkeskategorier kan vi erbjuda allt från lokalvårdare och receptionister till tvätterimedarbetare och fastighetsskötare.

Bra uppstart och samordning ger framgång

Vår långa erfarenhet har gett oss en gedigen grund att stå när vi startar uppdrag, små som stora. Vi är vana att göra det på många orter samtidigt och har väl upprättade processer och arbetssätt som gör etableringen smidig.

Komplexa uppdrag kräver samordning mellan alla samarbetsparter, både vid planering och genomförande. Vi har erfaren ledning som är bra på att få medarbetare och övriga intressenter att samspela – det ökar möjligheten till synergier och mer effektiva arbetssätt.

Tjänsteleverans med kvalitet

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade och vårt ledningssystem är utgångspunkten för hur vi arbetar strukturerat med uppdrag. Det gör att du får en genomgående hög kvalitetsnivå när du anlitar oss.

Berätta vad du behöver – vi löser det

Vad behöver du hjälp med för att underlätta din verksamhets vardag? Hör av dig till oss så går vi tillsammans igenom hur vi kan stå till tjänst.

Relaterade kunder

Swedbank
Max hamburgerrestauranger
Ikea