Samhall kammade hem European Business Awards

På tisdagskvällens utsågs vinnarna av 2015 års European Business Awards. Under en ceremoni i London fick Samhalls vd Monica Lingegård ta emot priset för Europas främsta företag i kategorin Environmental and corporate sustainability. Totalt deltog över 24 000 företag från 33 länder i tävlingen.

Samhall vinnare i European Business Awards

European Business Awards är en internationell tävling som syftar till att uppmärksamma och prisa de mest framstående företagen i Europa. Tävlingen lockade i år över 24 000 företag från 33 olika länder att delta. Efter nästan ett helt års juryarbete utsågs Samhall på tisdagskvällen till Europas ledande företag i kategorin Europas mest hållbara företag.

”Priset är ett bevis på att vårt målmedvetna hållbarhetsarbete inom alla områden ger resultat.”

– Det är fantastiskt! Jag är både stolt och tacksam. Varje dag visar våra 23 000 medarbetare att de är en resurs att räkna med. För mig handlar hållbarhet om långsiktigt effektivt resursutnyttjande. Att jobba för att bryta utanförskap och verka för att alla som vill bidra också kan bidra gör Sverige hållbart. Priset är ett bevis på att vårt målmedvetna hållbarhetsarbete inom alla områden ger resultat. Jag hoppas att fler företag nu får upp ögonen för Samhall och ser att det är möjligt att förena affärsnytta med socialt ansvarstagande, säger Monica Lingegård, vd på Samhall.

Läs mer om tävlingen, årets vinnare och se bilder från galan

Se kommentarer