Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2016-12-31

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. I distrikt Göteborg är vi intresserade av att komma i kontakt med personer som i framtiden kan tänka sig att arbeta som första linjens chef hos oss.

Ort: Arvidsjaur
Ansök senast: 2017-01-08

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef för bemannade lösningar med placering i Arvidsjaur. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Vetlanda
Ansök senast: 2016-12-11

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Jönköping söker nu en områdeschef med placering i Vetlanda. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Borlänge
Ansök senast: 2016-12-14

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en distriktsäljare med placering i Borlänge. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i Dalarnas län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2016-12-18

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Stockholm Syd söker vi nu en områdeschef. Tjänsten är första linjens chef direkt underställd affärschef med placering i Västberga.

Ort: Jönköping
Ansök senast: 2016-12-15

Vill du arbeta som Sveriges viktigaste ledare? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi utökar vårt uppdrag och söker därför en ny kollega.

Ort: Lund
Ansök senast: 2016-12-15

Vill du arbeta som Sveriges viktigaste ledare? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi utökar vårt uppdrag och söker därför en ny kollega.

Ort: Strängnäs
Ansök senast: 2016-12-18

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Västerås söker vi nu en områdeschef. Tjänsten är delad på orterna Strängnäs och Enköping. Befattningen är första linjens chef och direkt underställd affärschefen.

Ort: Malmö
Ansök senast: 2016-12-16

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Tjänsten är direkt underställd AMT-chef.

Ort: Lund
Ansök senast: 2016-12-16

Vill du bli Sveriges viktigaste ledare? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.

Ort: Helsingborg
Ansök senast: 2016-12-15

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Helsingborg söker nu en gruppchef UVA med placering i Helsingborg. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2017-01-31

Distrikt Stockholm Nord söker nu en områdeschef som drivs av ett kund- och personalfokuserat arbete. Tjänsten är första linjens chef med placering i Kista.