Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2016-12-31

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. I distrikt Göteborg är vi intresserade av att komma i kontakt med personer som i framtiden kan tänka sig att arbeta som första linjens chef hos oss.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2016-11-06

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Stockholm Nord söker vi nu en områdeschef. Tjänsten är första linjens chef direkt underställd affärschef med placering i Kista.

Ort: Skövde
Ansök senast: 2016-11-09

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. Distrikt Skaraborg söker nu en områdeschef med placering i Skövde. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Borås
Ansök senast: 2016-11-06

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. Distrikt Sjuhärad söker nu en områdeschef med placering på lämplig ort efter överenskommelse. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Östersund
Ansök senast: 2016-11-06

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Jämtland söker nu en gruppchef för UVA med placering i Östersund. Distriktet har ca 470 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Ort: Borlänge
Ansök senast: 2016-10-30

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och söker nu en distriktschef med placering i Dalarna. Tjänsten är direkt underställd marknadsområdesdirektören.

Ort: Luleå
Ansök senast: 2016-10-30

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och söker nu en distriktschef med placering i Norrbotten. Tjänsten är direkt underställd marknadsområdesdirektören.

Ort: Lund
Ansök senast: 2016-11-03

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Lund söker nu en områdeschef med placering i Lund. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Luleå
Ansök senast: 2016-11-13

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu två områdeschefer tjänster med placeringsort Luleå och Boden. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Lund
Ansök senast: 2016-11-08

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Lund söker nu en vikarierande områdeschef med placering i Lund. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Gävle
Ansök senast: 2016-11-13

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Gävleborg söker nu en AMT-samordnare med placering i Gävle. Distriktet har ca 820 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.