Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Malmö
Ansök senast: 2017-04-30

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Marknadsområdet söker nu fyra stycken trainees med placering i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2017-03-31

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av teamwork, servicekänsla och struktur. I samband med att vi centraliserar vår löneavdelning till Linköping så kan du vara en av de löneadministratörer vi söker.

Ort: Skövde
Ansök senast: 2017-03-02

Vill du ha Sveriges viktigaste HR-jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.

Ort: Visby
Ansök senast: 2017-02-28

Till distrikt Södermanland/Gotland söker vi nu en Områdeschef. Tjänsten är första linjens chef direkt underställd affärschef med placering i Visby. Arbetsbeskrivning Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer, drift och daglig styrning, vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende…

Ort: Linköping
Ansök senast: 2017-05-01

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av teamwork, servicekänsla och struktur. I samband med att vi centraliserar vår löneavdelning till Linköping så kan du vara den lönespecialist vi söker. Arbetsbeskrivning Som lönespecialist…

Ort: Linköping
Ansök senast: omgående

Samhall kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av utveckling, servicekänsla och struktur. I samband med att de ser över deras ekonomifunktion i Linköping kan du vara en av de nya chefer som de söker.

Ort: Linköping
Ansök senast: omgående

Samhall kan erbjuda dig ett arbete i en organisation som präglas av teamwork, utveckling, servicekänsla och struktur. I samband med att ekonomifunktionen i Linköping ses över kan du vara en av de nya chefer som de söker.

Ort: Arvika
Ansök senast: 2017-02-27

Distrikt Värmland söker vi nu en områdeschef. Tjänsten är första linjens chef direkt underställd affärschef med placering i Arvika.

Ort: Luleå
Ansök senast: 2017-03-05

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en planerare med placeringsort Luleå. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Ort: Sundsvall
Ansök senast: 2017-03-05

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västernorrland söker nu en AMT-samordnare med placering i Sundsvall. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2017-03-06

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Till både distrikt Stockholm Nord och Stockholm Syd söker vi nu områdeschefer med placering i Kista respektive Västberga. Tjänsterna är första linjens chef, direkt underställd affärschef.

Ort: Helsingborg
Ansök senast: 2017-03-12

Vill du ha Sveriges viktigaste HR-jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.

Ort: Sundsvall
Ansök senast: 2017-03-05

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västernorrland söker nu en gruppchef med placering i Sundsvall. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i Västernorrlands län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Borlänge
Ansök senast: 2017-03-12

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en gruppchef med placering i Borlänge. Distriktet har drygt 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2017-03-10

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Östergötland söker nu en områdeschef Tjänster med placering i Linköping. Detta är en första linjens chefstjänst, tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Örebro
Ansök senast: 2017-03-10

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt och ett affärsområde. Affärsområde Arbetsmarknadstjänster, AMT, söker nu en AMT-samordnare med placering i Örebro.

Ort: Lund
Ansök senast: 2017-03-09

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. Distrikt Lund söker nu en gruppchef UVA. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2017-03-14

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Göteborg söker nu en gruppchef Rehab med placering i Göteborg. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Eskilstuna
Ansök senast: 2017-03-15

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Till distrikt Södermanland söker vi nu en områdeschef med placering i Eskilstuna. Tjänsterna är första linjens chef, direkt underställd affärschef.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2017-03-17

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt, som sträcker sig över mellansverige, är organiserat i åtta distrikt och vi söker nu en hr-specialist med placering i Stockholm. Vill du vara med och bidrar till Samhalls fortsatta framgång och utveckling? Då är det här en roll för dig!

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2017-03-17

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt, som sträcker sig över Mellansverige, är organiserat i åtta distrikt och vi söker nu en hr-generalist till distrikt Stockholm Syd med placering i Västberga. Vill du vara med och göra skillnad? Då är detta tjänsten för dig!