Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2016-12-31

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. I distrikt Göteborg är vi intresserade av att komma i kontakt med personer som i framtiden kan tänka sig att arbeta som första linjens chef hos oss.

Ort: Nässjö
Ansök senast: 2016-08-31

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Jönköping söker nu en gruppchef UVA med placering i Nässjö alt Eksjö. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Sundsvall
Ansök senast: 2016-09-04

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västernorrland söker nu en hr-generalist med placering i Sundsvall. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i Västernorrlands län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Ort: Svenstavik
Ansök senast: 2016-09-07

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Industri söker nu en produktionschef med placering i Svenstavik. Distriktet har ca 480 anställda och produktionsenheterna finns på 13 orter från Övertorneå till Borlänge. Tjänsten är direkt underställd industrichef.

Ort: Linköping
Ansök senast: omgående

Affärsområde Tjänster söker nu en kalkylerare till Linköping. Tjänsten är direkt underställd chef offentlig sektor & säljstöd.

Ort: Luleå
Ansök senast: 2016-09-07

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en distriktsäljare med placering i Luleå. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.

Ort: Karlsborg
Ansök senast: 2016-09-06

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. Distrikt Skaraborg söker nu en områdeschef med placering i Skövde. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Uddevalla
Ansök senast: 2016-09-06

Marknadsområde syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en hr-generalist med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i distriktsledningen.

Ort: Kalmar
Ansök senast: 2016-09-11

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Kalmar söker nu en planerare med placering i Kalmar. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i distriktsledningen.

Ort: Borlänge
Ansök senast: 2016-09-08

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en områdeschef för tjänster med placering i Borlänge. Distriktet har ca 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i Dalarna. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Kramfors
Ansök senast: 2016-09-07

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västernorrland söker nu en områdeschef tjänster med placering i Kramfors. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i Västernorrlands län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.