Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2016-12-31

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. I distrikt Göteborg är vi intresserade av att komma i kontakt med personer som i framtiden kan tänka sig att arbeta som första linjens chef hos oss.

Ort: Svenstavik
Ansök senast: 2016-09-25

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Industri söker nu en produktionschef med placering i Svenstavik. Distriktet har ca 480 anställda och produktionsenheterna finns på 13 orter från Övertorneå till Borlänge. Tjänsten är direkt underställd industrichef.

Ort: Linköping
Ansök senast: omgående

Affärsområde Tjänster söker nu en kalkylerare till Linköping. Tjänsten är direkt underställd chef offentlig sektor & säljstöd.

Ort: Karlstad
Ansök senast: 2016-09-25

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Värmland söker nu områdeschefer till en bemanningspool med placering i Karlstad.

Ort: Arlanda
Ansök senast: 2016-09-25

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu två personer till tjänsten som gruppchef natt med placering på Arlanda. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Lund
Ansök senast: 2016-09-26

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Lund söker nu en gruppchef UVA med placering i Lund. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Bollnäs
Ansök senast: 2016-10-05

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Gävleborg söker nu en områdeschef inom tjänster med placering i Bollnäs. Distriktet har drygt 820 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Sundsvall
Ansök senast: 2016-10-06

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västernorrland söker nu en områdeschef tjänster med placering i Sundsvall. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i Västernorrlands län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2016-10-07

Samhalls inköpsfunktion består av en inköpschef och tre strategiska inköpare. Nu söker vi en strategisk inköpare som vill vara med på den fortsatta utvecklingsresan inom inköpsfunktionen.

Ort: Helsingborg
Ansök senast: 2016-10-05

Marknadsområde syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Helsingborg söker nu en hr-generalist med placering i Helsingborg.Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i distriktsledningen.