Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och områdeschefer anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Hässleholm
Ansök senast: 2015-08-12

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Kristianstad söker nu en områdeschef med placering i Hässleholm.

Ort: Ludvika
Ansök senast: 2015-08-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en områdeschef tjänster med placering i Ludvika. Distriktet har ca 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i Dalarna. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Luleå
Ansök senast: 2015-08-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt. Distrikt Norrbotten söker nu en planerare med placering i Luleå. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.

Ort: Malmö
Ansök senast: 2015-08-18

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Malmö söker nu en områdeschef med placering i Malmö. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Borlänge
Ansök senast: 2015-08-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en HR-generalist med placering i Borlänge. Distriktet har drygt 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.

Ort: Halmstad
Ansök senast: 2015-08-03

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Halland söker nu en HR-generalist med placering i Halmstad. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i distriktsledningen.

Ort: Varberg
Ansök senast: 2015-08-03

Marknadsområde Syd är organiserat i tretton distrikt. Distrikt Halland söker nu en områdeschef med placering i Varberg. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2015-08-20

Samhall söker nu en kalkylspecialist med placering i Stockholm eller annan ort. Tjänsten är direkt underställd försäljningschef för Nationella affärer.

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2015-08-03

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Göteborg söker nu en områdeschef med placering i Göteborg. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.