Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Ronneby
Ansök senast: 2016-02-15

Samhall är organiserad i tre marknadsområden. Marknadsområde Syd söker nu en AMT-samordnare med placering i Ronneby. Tjänsten är direkt underställd AMT-chef.

Ort: Eksjö
Ansök senast: 2016-02-17

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Jönköping söker nu en områdeschef med placering i Eksjö. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Örebro
Ansök senast: 2016-02-22

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt och ett affärsområde. Affärsområde Arbetsmarknadstjänster, AMT, söker nu en AMT-samordnare med placering i Örebro.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2016-02-22

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt och ett affärsområde. Affärsområde Arbetsmarknadstjänster, AMT, söker nu en AMT-samordnare med placering i Kista, Stockholm.

Ort: Västerås
Ansök senast: 2016-02-22

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt och ett affärsområde. Affärsområde Arbetsmarknadstjänster, AMT, söker nu en AMT-samordnare med placering i Västerås.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2016-02-22

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt och ett affärsområde. Affärsområde Arbetsmarknadstjänster, AMT, söker nu en AMT-samordnare med placering i Linköping.

Ort: Uppsala
Ansök senast: 2016-02-22

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt och till distrikt Uppsala söker vi nu en gruppchef. Placering för tjänsten är i Uppsala.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2016-02-22

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt och till distrikt Stockholm Syd söker vi nu en gruppchef. Placering för tjänsten är i Västberga.

Ort: Östersund
Ansök senast: 2016-02-14

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Jämtland söker nu en områdeschef för tjänster städ med placering i Östersund. Distriktet har ca 470 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Eskilstuna
Ansök senast: 2016-02-26

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Södermanland/Gotland söker nu en områdeschef med placering i Eskilstuna. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Linköping
Ansök senast: 2016-02-24

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Östergötland söker nu en områdeschef med placering i Linköping. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Umeå
Ansök senast: 2016-02-16

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västerbotten söker nu en gruppchef med placering i Umeå. Distriktet har ca 590 anställda och uppdragen finns på flera orter i Västerbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Boden
Ansök senast: 2016-02-21

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef för bemannade lösningar med placering i Boden. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.