Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och områdeschefer anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Hässleholm
Ansök senast: 2015-08-12

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Kristianstad söker nu en områdeschef med placering i Hässleholm.

Ort: Ludvika
Ansök senast: 2015-08-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en områdeschef tjänster med placering i Ludvika. Distriktet har ca 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i Dalarna. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Luleå
Ansök senast: 2015-08-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt. Distrikt Norrbotten söker nu en planerare med placering i Luleå. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.

Ort: Malmö
Ansök senast: 2015-08-18

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Malmö söker nu en områdeschef med placering i Malmö. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.

Ort: Borlänge
Ansök senast: 2015-08-02

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en HR-generalist med placering i Borlänge. Distriktet har drygt 760 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.

Ort: Halmstad
Ansök senast: 2015-08-03

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Halland söker nu en HR-generalist med placering i Halmstad. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i distriktsledningen.

Ort: Sundsvall
Ansök senast: 2015-07-05

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västernorrland söker nu en områdeschef tjänster med placering i Sundsvall. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i Västernorrlands län. Tjänsten är direkt underställd affärschef. Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga…

Ort: Sundsvall
Ansök senast: 2015-07-19

Till vårt kontor i Sundsvall söker vi nu en driftchef som tillsammans med kompetenta och motiverade medarbetare skall initierar och driva utvecklingsprojekt- och förändringsarbeten inom marknadsområde Nord, området sträcker sig från Dalarna till Norrbotten. Du rapporterar till marknadsområdesdirektören och ingår i ledningsgruppen. Som person är du metodisk, analytisk och resultatorienterad.

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2015-08-03

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Göteborg söker nu en områdeschef med placering i Göteborg. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.