Lediga jobb

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2017-01-31

Distrikt Stockholm Nord söker nu en områdeschef som drivs av ett kund- och personalfokuserat arbete. Tjänsten är första linjens chef med placering i Kista.

Ort: Uppsala
Ansök senast: 2017-01-27

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu en områdeschef till städservice med placering i Uppsala. Tjänsten är första linjens chef och direkt underställd affärschef.

Ort: Uddevalla
Ansök senast: 2017-01-30

Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu två områdeschefer med placering i Uddevalla och/eller Trollhättan.

Ort: Stockholm
Ansök senast: 2017-01-31

Samhall är organiserat i tre marknadsområden. Marknadsområde Mitt, som sträcker sig över mellansverige, är organiserat i åtta distrikt söker nu en hr-specialist med placering i Stockholm. Tjänsten är direkt underställd hr-chef.

Ort: Norrköping
Ansök senast: 2017-02-05

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Östergötland söker nu tre stycken gruppchefer för utvecklingsanställningar med placering i Norrköping, Linköping och Motala. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Gävle
Ansök senast: 2017-01-29

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Gävleborg söker nu en distriktsäljare med placering i Gävle. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.

Ort: Lund
Ansök senast: 2017-02-05

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker Dig som vill vara med och utveckla en utredningsenhet i Lund.

Ort: Lund
Ansök senast: 2017-02-05

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker Dig som vill vara med och utveckla en utredningsenhet i Lund.

Ort: Malmö
Ansök senast: 2017-02-05

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker Dig som vill vara med och utveckla en utredningsenhet i Malmö.

Ort: Kristianstad
Ansök senast: 2017-02-05

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker Dig som vill vara med och utveckla en utredningsenhet i Kristianstad.

Ort: Göteborg
Ansök senast: 2017-02-05

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker Dig som vill vara med och utveckla en utredningsenhet i Göteborg.

Ort: Karlshamn
Ansök senast: 2017-01-25

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Distrikt Blekinge söker nu en gruppchef UVA med placering i Karlshamn.

Ort: Malmö
Ansök senast: 2017-04-30

Marknadsområde Syd är organiserad i 13 distrikt. Marknadsområdet söker nu fyra stycken trainees med placering i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad.

Ort: Uppsala
Ansök senast: 2017-02-08

Marknadsområde Mitt är organiserat i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu en planerare med placering i Uppsala. Som planerare ingår du i ledningsgruppen och är direkt underställd distriktschefen.

Ort: Gävle
Ansök senast: 2017-02-05

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Gävleborg söker nu en gruppchef med placering i Gävle. Distriktet har drygt 820 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Jönköping
Ansök senast: 2017-02-03

Vill du ha Sveriges viktigaste HR-jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.

Ort: Kristianstad
Ansök senast: 2017-02-05

Vill du arbeta som Sveriges viktigaste ledare? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi utökar vårt uppdrag och söker därför en ny kollega.

Ort: Helsingborg
Ansök senast: 2017-02-05

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker Dig som vill vara med och utveckla en utredningsenhet i Helsingborg.

Ort: Ljusdal
Ansök senast: 2017-02-08

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Gävleborg söker nu en områdeschef inom tjänster med placering i Ljusdal. Distriktet har drygt 820 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Ort: Östersund
Ansök senast: 2017-02-15

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Industri söker nu en projektledare med placering i Östersund. Distriktet har ca 480 anställda och produktionsenheterna finns på åtta orter från Överkalix till Ludvika. Tjänsten är direkt underställd industrichef.